Huhhuh, kun on vierähtänyt aikaa edellisestä kirjoituskerrasta. Mutta eipä tässä mitään erikoista ole kyllä tapahtunut :)

Agilitytreenit on siirtynyt maneesiin ja itsestä tuntuu hirmu raskaalta juosta pitkästä aikaa hiekkapohjalla. Mutta ehkä se ei kumminkaan pahaa tee :). Tähän asti ainakin treenit on sujunut todella hyvin. Oon tosi tyytyväinen siihen miten tuo koiruus toimii radalla. Rimatkin on pysynyt nyt ylhäällä yllättävän hyvin! Kontaktitkin rupee olemaan joka kerta vaan varmempia ja varmempia. Eli ehkäpä tästä kohta jo kisoihin taas pitkän tauon jälkeen vois uskaltautua.

Nalankin kanssa aloitettiin treenaus. Tai onhan Eija sen kanssa nyt käynyt treeneissä, mutta ens vuoden puolella ois miun ja Nalan tarkotus startata kisoissa. Viimeistään sitten agirodussa :). Kädet on vaan aikas kovilla tuon koiran kanssa treenatessa. Se kun tuppaa vähän käymään ylikierroksilla radalla ja sen tuntee käsissä :D. Tänään piti käydä ostamassa toppahanskat sunnuntain treenejä varten :). Jospa nyt kädet säilyis ilman hampaanjälkiä.

Mutta oon tässä miettinyt että miten voi pieni länderi-neito olla aina noin kovin nälkäinen. Chocolla tuntuu nimittäin aina olevan nälkä. Vaikka ois just syöny ruuan ni silti pitää kerjätä ruokaa ja näyttää niin kovin nälkäseltä. Uskomaton tapaus kyllä!

Sunnuntaina ois taas treenit molempien koirien kanssa. Saas nähä miten nyt sujuu. 15.12 myö ollaan lähössä Chocon kanssa Mikkeliin mattopohjaiseen halliin treenaamaan. Päästään testaamaan miltä tuo mattopohja tuntuu. Toivottavasti vältytään suurimmilta haavereilta :)