Olipas pitkä päivä sunnuntaina. Lappeenrannassa siis oli perinteinen pääsiäiskoiranäyttely. Ländereitä oli paikalla ihan mukavasti: Hugo, Nala, Rönni, Opri, Foxi, Ruuti, Rekku, Padi sekä Vallu (?). Tuomarina ländereillä oli Mona Selbach.

Upeasti kyllä länderit esiintyi kehässä. Junioriuroksia oli paikalla kaksi ja Vallu (?) sai punaisen nauhan, eli EH:n ja Padi sai vaaleanpunaisen nauhan eli ERI:n ja oli samalla PU2.
Nuoria uroksia oli yksi, eli Rönni sai myöskin vaaleanpunaisen nauhan eli ERI:n ja oli samalla PU1 sekä VSP. Mahtavasti onnitteluja Rönnille! Avoimia uroksia oli yksi, eli Rekku ja hää sai myöskin ERI:n ja samalla PU3. Valioluokan uroksia oli yksi, eli Hugo. Hugo sai EVA:n, koska tuomari ei voinut arvostella Hugon liikkeitä ontumisesta johtuen. Harmillista, sillä muuten Hugon arvostelu oli aivan mainio.

Junioriluokan nartuissa oli yksi osallistuja eli Foxi. Foxi sai ERI:n ja oli PN4. Avoimen luokan nartuissa oli myöskin yksi osanottaja, eli Opri. Opri sai myöskin ERI:n ja oli PN3 ja mikä parasta, niin Opri sai sen yhden puuttuvan Sertinsä ja sehän tarkoittaa sitä että Oprista tuli FIN MVA. Paljon onnea Oprille sekä Anulle! Aivan mahtavaa!
Valioluokan nartuissa oli yksi osallistuja eli Ruuti. Ruuti sai ERI:n ja oli PN1 ja samalla ROP. Onnea Ruutille!
Ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä veteraaninarttu Nala, joka sai ERI:n, oli PN2 sekä ROP-VET. Mahtavaa Nala. Kannatti se viedä näyttelyyn pitkästä aikaa. :)

Eli yhteenvetona parhaiten pärjänneet
ROP - Armaani Heinä-Hattu (Ruuti)
VSP - Studsbollens Rönnerdahl (Rönni)
ROP-VET - Kaihelin Ultra Bra (Nala)
sekä uusi FIN MVA - Studsbollens Brilliant (Opri)

Ja Nalan kohdallahan tuo ryhmäkehä oli vain sellanen kunniakierros. Eihän länderit pärjää tollasissa ryhmäkehissä. Mutta niinpä se ryhmäkehä näytti Ruutillekin vain kunniakierrokseksi jäävän :).

Paljon onnea kaikille!! :)