Niin siis ei minulla vaan Chocolla.

Tänään oltiin ensimmäistä kertaa treenaamassa ulkona, sitten viime syksyn. Parin viikon tauko kerkes meillä olemaan tässä välissä. Käytiin tunnin verran treenailemassa Arin ja Pimun, Suvin ja Rolfyn sekä Eeva-Liisan ja Kiaran kanssa. Vähän jännitin ennen treenejä että kuinka ne rimat pysyy ylhäällä kun ei olla mitään tehty pariin viikkoon. Mutta yllättävän hyvin ne ylhäällä pysyi. Ensimmäisellä radalla ensimmäinen rima ei meinannut millään pysyä ylhäällä, mutta siitä eteenpäin sujui radat suht hyvin. Viimeisellä radalla tein sitten niin että palkkasin Chocon aina parin hypyn jälkeen. Tämä tuntui ihan hyvältä jutulta sillä kun viimeisenä mentiin koko rata ilman palkkauksia, niin rimat pysyi kuin pysyikin ylhäällä todella hienosti! :) Ehkä myö tästä vielä edistytään noitten rimojen kanssa.

No täällä on ollut koko päivän ihan hirmu lämmintä. Mittari on näyttänyt melkein 27 astetta koko päivän. Päätin sitten treenien jälkeen että haen pyörän alakerrasta ja lähdetään käymään uimassa. Ensin mietin että näinköhän tuo koiruus suostuu veteen tulemaan, mutta tais sillä niin kuuma olla että itse meni mahaa myöten järveen ja ei paljoa tarvinnut houkutella niin johan se menikin pidemmälle. Pari lenkkiä kävi uimassa ja sen jälkeen Choco oli kuin eri koira. Virtaa riitti vaikka muille jakaa. Uimaan mennessä nimittäin tais Chocolla olla niin lämmin ettei ois millään jaksanut liikkua eteenpäin.

Huomenna auton nokka kääntyy kohti Puumalaa ja mökkiä. Lähdetään yöksi mökille kun on luvannut niin hyviä kelejä. Saas nähä tarkeneeko sitä ite mennä uimaan ollenkaan. Vesi on kuulemma vain 5 asteista. Noh, jospa sitä saunasta uskaltautuisi :)