Niinpä siinä pääsi käymään että Juhannus tuli nopeammin kuin luuli ja meni ohi vieläkin nopeammin.

Juhannusta vietettiin mökillä Puumalassa. Kyllä oli Chocolla onnenpäivät kun pääsi taas grillin tuoksuja haistelemaan ja ruokaakin taisi vähän jokaisen lautaselta irrota kun aikansa jaksoi kytätä :)

Oli aikas viileä ilma koko viikonlopun, mutta ei kumminkaan juuri vettä satanut. Vähän lauantaina meinas ripsiä ja ukkonenkin jytisi jonkin aikaa, mutta nopeasti ne sade- ja ukkospilvet meni ohi ja aurinko tuli esiin pilvien takaa.

Tarkeni sitä ite saunasta mennä uimaan mutta muuten ei juurikaan minua järvessä nähty. Choco ei käynyt ollenkaan uimassa kun ei aivan hellettä ollut.

Kokkokin tuli perjantaina poltettua ja Nala meinas vähän sitä pelätä kun ei uskaltanut lähelle tulla, mutta Choco ei ollut moksiskaan. Tunnin verran Choco jaksoi kokkoa katsella mutta sitten kaivoi pesän sammalikkoon ja kävi nukkumaan :)

Seuraava reissu tehdäänkin sitten Mikkelin kautta Jämsänkoskelle ja siellä vietetään parisen viikkoa. Välillä käydään Ylöjärvellä agirodussa ja siellä olisi viikonlopun aikana yhteensä 5 starttia. Mikkelissä käydään koiranpentuja katsomassa ja sieltä Chocon kanssa jatketaan sieltä bussilla Jyväskylään ja sieltä iskän kyydillä Jämsänkoskelle :)