Hmm, olen tässä alkanut miettimään että ainako meille sattuu nää ahneimmat länderit.. Nimittäin Chocon maha on vissiin pohjaton. Se söis vaikka kuinka paljon jos vaan annettas. Aina kun on ruokaa tarjolla niin kyllä meidän neitiin uppoaa :) Noh, no silläkin niitä päiviä kun ruoka ei maita, mutta yleisesti ottaen ruoka on hyvää!!

Ja sitten tämä pienempi neiti Ana. Hää kyllä söis vaikka kuinka paljon.. Ainakin jos herkkuja on tarjolla. Eipä tuo ruokakuppikaan nykyään kauaa tyhjillä ole kun neiti sen tyhjäksi vetäisee. Ja ei, me emme ruoki sitä liian vähän :) Oikein rupes huvittamaan eilen kun Ana oli mukana agilitykentällä ja kun käden taskuun laitoin ja Chocolle olin namia antamassa, meinas Ana sen namin syödä jo siinä matkalla.. Eli ei ole huono syömään ainakaan tämä meidän neiti ;)

Ja sitten vähän juttua agilitytreeneistä.. Taas on ruvennu homma toimimaan. Tänään treeneissä kaks rimaa tuli alas, mutta se johtu vain ja ainoastaan miun näytöstä. Käsi laskeutu just sillon kun koira oli riman päällä. Muuten Choco hakee kepit aivan loistavasti melkeinpä mistä vaan ja muutenkin se oli tänään kun unelmakoira... On se vaan niin paras ja ihanin :)

Eilen siis Ana pääs agilitykentälle mukaan kun käytiin lähinnä Pinjaa ja Nalaa treenauttamassa.. Ana sai kokeilla puomin kontaktin niin että laitettiin namilätkä puomin päähän ja Ana nostettiin siihen alastulokontaktin tuntumaan.. Pitäähän se jo pienenä alottaa että isona sen taitaa.. Chocolla kun tuo kontaktien opettaminen on vähän jäänyt. Nyt vasta ollaan oikeesti panostettu niihin ja pikkuhiljaa ne alkaa tosissaan sujumaankin :)