Niin, tällaisia kysymyksiä oon mielessäni pohtinut.

Syvennytäänpä ensin vaikkapa tuohon tyttöjä vai poikia -kysymykseen, ja aloitetaan vaikkapa Chocosta. Chocohan siis nostaa välillä hienosti koipeaan.. Tai kun tarkkaan mietitään, aika useastikin se toinen koipi nousee.. Ei kumminkaan onneks ihan niin korkealle kun OIKEILLA uroskoirilla, mutta nousee kumminkin. Keski-Suomeen kun mennään pitää maata myös kuopia sen jälkeen kun pisut on maahan päässy :) Taitaa kuulostaaa enemmän poikakoiran touhuilta.. Ja monesti olen tarkistanut ja aina se kumminkin tytöksi paljastuu ;)

Sitten tämä pikkuriiwiö Ana. Hänkin kuopii maata niin hienosti. Kun pissalla käydään, pitää ruopia maata ja kun kakalla käydään, pitää ruopia maata. Eilen viimeks Ana meinas kaatua omaan kakkaläjäänsä kun piti ruopia niin kovasti eikä tasapaino sitten meinannu oikeen kunnolla pitää. Analla ei nimittäin muutenkaan meinaa joka kerta olla jalat ihan hallinnassa vielä. Monesti kun tulee kotiin, yrittää Ana pomppia vasten ja välillä siinä onnistuukin, mutta useammin se pomppiminen päättyy siihen että Ana makaa selällään maassa kun tasapaino ei oikein pitänyt :) Aikas hölmö koira taitaa olla... Tai taitaa nuo kummatkin olla aika hölmöjä..

Sitten seuraava kysymys.. Koiria vai lehmiä?

Vastaus Chocon osalta: Chocon lempipuuhaa kesähelteillä ulkona on heinän syönti.. Ja ei siihen kyllä välttämättä hellettäkään tarvita. Hyvältä se heinä maistuu oli keli mikä tahansa. Sitten alkaa kauhea kakominen ja oksentaminen. Viimeks tänään sain Chocon oksennukset siivota lattialta kun hää oli heinää ulkona mutustanu.. Miks sitä heinää pitää syödä kun tietää että sen jälkeen pitää oksentaa?

Ja sitten Ana: Ana on kanssa oppinu tuon heinänsyönnin salat.. Maistuu se heinä vaan niin hyvältä. Tai Analle kyllä kelpaa ihan mikä tahansa. Kukatkin näyttää parvekkeelta kelpaavan, tosin miun mielestä se ei ole kovin kiva juttu että niitä kukkia syödään koska niistä kun ei tiedä vaikka myrkyllisiä olisivat.

Sitten Sanna esitti kysymyksen että mitä ne meidän koiruudet sitten syö kun ne on niin ahmatteja :)

Chocohan syö barf-ruokaa. Nappuloita se ennen söi, mutta suu tulee Chocolla niistä kipeäksi. Siitä syystä vaihdettiin barf-ruokaan ihan pysyvästi. Ana syö tietenkin penturuokaa ja jotain kivaa koiranruokahärpäkettä aina siihen lisäks.

Mutta jospa mie heitänkin Sannalle kysymyksen ;) Entäs jos Hugo kaipais pikkukaveria siihen viereen syömään? Jos hää oottaa koirakaveria jonka kanssa kilpailis sitten kumpi syö kupin aikasemmin tyhjäks? :D

Uusia kuvia oisin tähän laittanu, mutta poistin ne vahingossa kun luulin että ne tuli polttamalleni cd:lle, mutta eipä niitä siellä kumminkaan ollut.. Täytynee siis kuvailla taas kun tulee hyvä ja aurinkoinen ilma :)