Lauantaina siis ratkottiin Lappeenrannan Agility Urheilijoiden seuranmestarit. Tavoitteenahan oli Chocon kanssa uusia meidän mestaruus, mutta tämä ei onnistunut.

Muuten äärimmäisen hyvä ja suht sujuva rata, mutta A:n alastulolta tuli kontaktivirhe. Radalla oli kaikki kontaktiesteet ja a mentiin kahteen kertaan. Kaikki muut kontaktit otettiin hienosti, mutta sitten se viimeinen kontakti.. Sen esteen jälkeen ei enää ollut kuin kaksi estettä, joten lähdin ehkä itse sitten liian vauhdilla loppusuoralle. Mutta hylkyä ei sentään tullut, mutta ei myö sitten sijoituttukaan, mutta se ei haittaa.. Koira meni hienosti :)

Otin tuon Nala-muorinkin mukaan kisaamaan, mutta eipä myö Nalankaan kanssa sijoituttu :) Mutta pääasia oli että Nalall oli hauskaa - ja niin oli muuten yleisölläkin :D

LAU:n seuranmestareiksi selviytyi tänä vuonna
mineissä Jenna Hartikainen ja x-rotuinen Napsi
medeissä Kaisa Koistinen ja cockerspanieli Ada
maxeissa Tiina Mynttinen ja australiankelpie Woitto

Paljon onnea teille!!

Illalla oli sitten LAU:n saunailta ja siellä ratkottiin myös seuran mölkkymestari. Mie en päässyt edes finaaliin, mutta silti hauskaa oli. Loppujen lopuksi seuran mölkkymestariksi 2008 selviytyi Jouni! Onnea siis Jounille. Ja oli kuulemma ensimmäinen kerta kun mölkkyä pelasi :)

Siinä sitten saunottiin, uitiin, syötiin, juotiin sekä juoruttiin ja naurettiin :)

Tässä vielä pari Anne Lindin ottamaa kuvaa seuranmestaruuskisoista

Choco
1872205.jpg

1872209.jpg

Nala
1872215.jpg

1872218.jpg

1872221.jpg