Lähdettiin torstaina puumalaan mökille. Ensin oli tarkotus lähteä vasta perjantaina, mutta ketään ei innostanut enää muuttotavaroiden purkuuhommat, joten lähettiinkin sit jo torstaina. Ai että oli rentouttavaa olla viikonloppu tekemättä mitään :).

Perjantaina käytiin kaupoilla Puumalan kirkonkylällä ja samalla satamassa jädellä. Choco jäi mökille oottelemaan, kun oli niin kuuma päivä, ni ei sitä voinu autoon jättää oottelemaan. Muuten oltiin koko loppupäivä ihan vaan mökillä. Käytiin kalastamassa moottoriveneellä jne. Chocoa vähän jännitti aluksi olla moottoriveneessä, mutta äkkiä se siihen tottu. Choco kun ei ole ollut kun soutuveneessä. Saatiin hauki ja muutama isompi ahven. Ja haukikin tuli ihan mato-ongella :P.

Lauantaina käytiin Puumalan markkinoilla ja koiranäyttelyssä. Markkinoilla oli vähemmän myyntikojuja kuin aikasemmin, mutta ihan mukavasti silti. Ihmisiä oli tosi paljon. Tällä kertaa Chocokin pääsi mukaan. Kävin kysymässä Artun koiratarvikkeen pisteestä että olisiko niillä länderistä autotarraa, mutta ei kuulemma ollut. Mies kyllä sanoi että voi ottaa Chocosta kuvia, ja lähettää mulle sit niistä 5 parasta ja oisin ite saanu päättää minkä niistä haluan. 10€ olisi maksanut yksi A4 missä tämä kyseinen kuva olisi. Muuten olisi ollut ihan kiva juttu, mutta Choco ei ollut oikein kuvauskunnossa. Kävi nimittäin just ennen markinnoille lähtöä pyörimässä kalan perkeissä, joten joutui sitten pesulle :D. EI mitään Chocon lempipuuhaa. Mutta täytyy sitten lähettää tuonne sähköpostilla kuva Chocosta kun autotarran haluaa. Koiranäyttely taisikin olla vain ryhmänäyttely. Kun ei siellä ollut kun noutavia, pystykorvia ja ajavia. Siellä taas vanhat miehet juos kehässä suomenajokoiriensa kanssa. Loppupäivä menikin sitten vaan mökkeillessä ja kalastellessa ja saunoessa sekä uidessa.

Sunnuntaina lähdettiinkin sitten kotiin. Käytiin vähän vielä ajelemassa moottoriveneellä ja syötiin ja sit alko kotimatka. No enää ei onneksi ole kuin n. tunnin ajomatka mökiltä kotiin.

Huomenna pitäis mennä ekoihin agilitytreeneihin Lappeenrannassa. Saas nähä kuinka menee :)