...jatkoa edellisestä.

Eli Lauantaina 18.8 oli Kouvolan koiranäyttely. Choco ainoana länderinä ei hurmannut tuomaria :). Choco sai tuomarilta punaisen nauhan, mutta arvostelu oli ihan kohtalainen. Tuomari oli Israelista, ja epäilyksenä että ei ole kauheasti ländereitä arvostellut. Mutta Choco esiintyi oikein nätisti. On se nimittäin huonomminkin esiintynyt.

Näyttelyn jälkeen lähdimme ajelemaan kohti Asikkalaa. Siellä oli meidän yöpymispaikkamme. Yövyimme Hoimelan tilalla. Paikka oli todella upea. Oma mökki saatiin ja illalla oli sitten tunnin ilmainen saunavuoro, ja sen jälkeen mentiin grillailemaan. Paikan pitäjillä itsellään oli kolme hevosta, koira, kissoja ja kukko ja kana. Hevoset olivat todella hurmaavia :).

Sunnuntai-aamuna kukko herätti jo ennen seitsemää. Normaalisti se ei kuulemma aloita kiekumista noin aikaisin, mutta naapurustoon oli muuttanut toinen kukko, niin sille piti sitten tietenkin vastata. Vielä seitsemältä ei jaksanut nousta, vaan se taisi venyä sinne lähemmäs kymmentä.

Laskettiin että on puolisentoistatuntia aikaa laittautua näyttelyä varten, mutta silti meinas tulla kiire. Kauhialla kiirellä päästettiin sitten Heinolaan. Juuri ehdittiin ajoissa ennenkuin rokotusten tarkistaminen loppui.

Paikalla piti olla pari muutakin länderiä, mutta Koposen Tiina oli unohtanut ottaa toisen koiran mukaan. Tiina oli ilmoittanut Helmin ja Caron, mutta oli unohtanut Helmin kokonaan :). No kehässä nähtiin sitten vain kaksi länderiä. Choco esiintyi taas todella hyvin, mutta sillä esiintymisellä irtosi vain sininen nauha. Aika yllätys sinänsä, kun arvostelun luki, oli se ainakin punaisen arvoinen, mutta aina ei voi miellyttää tuomarin silmää :). Caro oli sitten ROP ja sai myös SERTin :) Paljon onnea Tiinalle ja Carolle!

Tässä vielä muutama kuva Asikkalasta

Choco sai kalkkunankaulan järsittäväksi
839823.jpg


839832.jpg