Huh, huh kun on ollut ohjelmaa viime aikoina.  10-12.8 oli länderileiri ja 18.8 oli Kouvolan koiranäyttley ja 19.8 oli Heinolan koiranäyttely. Tänään oli sitten oman seuran möllikisat.

Ensiksi länderileiri Punttisilimässä

Perjantaina saavuttiin Punttisilimään siinä yhden jälkeen. Siellä oli satanut kuulemma vettä aika rankasti juuri ennen tuloamme. Eli saavuimme aikas hyvään aikaan. Ei jouduttu vesisateeseen :). Päästiin ihan ensimmäiseksi syömään, vaikka ei oltu varattu ruokaa Perjantaille, koska tarkoitus oli mennä vasta myöhemmin leirille. No Tiina sitten sanoi että sen kun tulette syömään, että ruokaa oli paljon jäljellä. Syönnin jälkeen mökin katsastaminen ja vaatteiden vaihto. Alkoi nimittäin Jari Harjun pitämät agilitytreenit. Ensiksi oli 3-luokat, missä treenasin Chocon kanssa. Radat oli todella kinkkisiä, ja Jaskahan laittoi meidät juoksemaan oikein kunnolla. Mutta erittäin hyviä neuvoja saatiin silti :). Seuraavaksi oli sitten 1 ja 2 -luokkien treenit. Siellä treenasin sitten Nalan kanssa. Ei menty tosin kuin yksi rata, mutta se taisi olla Nalalle tarpeeksi :D Kiitoksia vielä Jaskalle erittäin paljon hyvistä treeneistä.
Treenien jälkeen alkoikin saunan odotteleminen.

Lauantaina oli huoltajien agilitykisat sekä möllikisat. Pinja meni Jetin kanssa huoltajien agikisassa. Hienoste he pääsivät maaliin asti :). Ainiin ja olihan juoksukilpailut lauantaina. Nala voitti narttuveteraanit, mutta eihän niitä muita ollutkaan :). Choco ei sitten sijoittunut tässä kisassa. Huoltajien agikisassa Choco kisasi Markon kanssa, ja minun yllätyksekseni Choco lähti etsimään minua heti kuin hihnasta pääsi irti. Mutta kun radalle päästiin, meni Choco ihan hyvin.
Illalla saunan jälkeen olikin vuorossa Suomen Kromfohrländer ry.:n 10-vuotis juhlaillallinen. Olivat taas Tiina ja Terhi taikoneet mahtavat ruoat. Kiitoksia heille siitä! Timppa soitti kitaraa ja lauloi yleisölle. Aivan mahtava ilta oli kyllä.

Sunnuntaina olikin sitten leirinäyttely, ja sen jälkeen koitti kotiinlähdön aika. Leirinäyttelyssä ei meidän koirat oikein pärjänneet.

Leiri oli erittäin mukava! Kiitoksia kaikille mukavasta leiristä! Toivottavasti viimeistään ensi vuonna tapaamme samoissa merkeissä!

Jatkan seuraavaan tekstiin näyttelyistä...