Huh huh, onkin vierähtänyt tovi siitä kun viimeksi tänne on kirjoitettu. No nyt sitten kirjoittelen useammasta tapahtumasta kerrallaan.

Järvenpään agilitykisat

26.8 oli Järvenpään agilitykisat, missä kisattiin kahdessa kisassa. Aamulla keli näytti ihan mukavalta, mutta kun Järvenpäähän päästiin niin ei keli ollutkaan enään niin mukava. Ensimmäinen rata päästiin juoksemaan kuivana, mutta toisen radan aikana satoi kaatamalla vettä. Koiria oli ihan kiitettävästi tuolla. Chocolla oli tuttu häsellys päällä, mutta päästiin maaliin sentäs toisella radalla ilman hylkyä. Ensimmäiseltä radalta tuli hylky kun oli itsellä käsky myöhässä. Hypyltä oli suora linja putkelle, mutta pitikin kääntyä 90 astetta renkaalle. No putkeenhan tuo sähinkäinen ryntäsi. No toisella radalla tuli 5, kun itse jäin jälkeen sarjaesteellä. Tuomarina kisoissa oli Martti Salonen. Radat oli kyllä todella mukavan tuntuisia

Imatran agilitykisat

9.9 käväistiin Imatralla agilitykisoissa. Sieltä tuloksena kaksi hylkyä. Itse jäin molemmilla radoilla liikaa jälkeen ja väärä estehän sieltä sitten aina löytyi. Tuomarina oli Hannele Lummeranta. Radat oli todella vauhdikkaita, mutta muuten oikein mukavia.

Lappeenrannan agilitykisat

15.9 oli oman seuran 10 vuotis juhlakisa. Päivän aikana ei ollut kuin yksi startti per luokka. Päivä oli todella kylmä ja tihkuinen. Osanottajia oli yllättävän vähän, mutta kaippa se johtui sitten siitä ettei ollut kuin yksi kisa. Tästä kisasta tuloksena meille tuli 15. Omaa ja koiran sähläystä taasen. Rima tippui, mikä yllätti sinänsä, että Choco ei oo tiputellu rimoja nyt pitkään aikaan. Kaksi virhettä tuli sitten puomilta. Ensin Choco tippui sieltä ja sitten hyppäsi vielä alastulokontaktin yli. Että ei ollu oikein meidän päivä sitten tuolla, kuten ei ollut Imtrallakaan :).

Seuranmestaruuskisat

22.9 oli meillä seuranmestaruuskisat. Keli oli aivan kaamea! Vettä satoi jatkuvasti ja tuuli oli todella kova. Oikein kunnon syysmyrsky. Chocon kanssa meni aika nappiin tämä kisa, mutta Nalan kanssa ei sitten mennyt ihan niinkään hyvin. :D Chocon kanssa tuli radalta 0 ja oltiinpa sitten seuranmestareita! Nalan kanssa lähettiin vaan hauskuuttamaan yleisöä ja niinhän siinä taiskin käydä. Hylky meille tuli, mutta se oli ihan oma moka kun en tiennyt miten Nala radalla toimii.. No mutta kerrankin Chocon kanssa onnistuttiin :)