Meillä oli eilen aika jännityksen täyteinen päivä. Choco oli aamulla ihan normaali, mutta päivällä alkoi kamala oksentaminen. Nno aateltiin että jospa se helpottais tästä, mut sit Choco oksentelikin koko päivän. Mitään se ei suostunut juomaan. Piimääkin yritettiin tarjota, mutta ei kelvannut sekään.

No sitten yhtäkkiä alkoi kauhea vapiseminen ja täriseminen. Siinä vaiheessa aloin huolestumaan vielä enemmän. Choco ei voinu olla yhdessä kohdassa kauaa, kun vapisi niin paljon että oli pakko nousta välillä ylös. Oli varmasti tosi paljon kipuja. Aina kun se liikkui niin hyvä ettei pää laahannut maassa ja häntä oli koipien välissä kokoajan. No soitettiin sitten päivystävälle eläinlääkärille että mitä pitäisi tehdä. No ell käski sitten seurailla pari tuntia ja soittaa sitten uudestaan jos tila ei muutu yhtään paremmaksi.

No eihän se mihkään muuttunu. Soitettiin sitten parin tunnin päästä uudestaan, ja ell sanoi että voidaan viedä Choco näytille tai seurailla vielä. No vähän aikaa emmittiin että mitä tehdään. Sinä aikana alkoi Choco rauhoittumaan ja tärinä lakkasi melkein kokonaan. Päätettiin että jospa odotettaisiin vielä aamuun. Choco onneksi kävi juomassa vielä ennen nukkumaanmenoa.

Aamulla Choco oli jo lähestulkoon normaali. Häntä jo heilui ja muutenkin oli enemmän oma itsensä. Päätettiin sitten että ei viedä lääkäriin kerta alkaa näyttämään jo paremmalta. Piimää se on nyt jo syönyt, mutta mitään kiinteää ei ole uskallettu vielä antaa. Jospa sitten jo huomenna.

Eli tällä kertaa onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Ensimmäisenähän minulle tuli mieleen ettei ole mitään myrkkyä ulkonta syönyt, koska täällä Lauritsalassa pyörii myrkyttäjä. Mie kun aina ajattelen ensimmäisenä kaikkein pahinta.

Treeneihin Choco ei tänään päässyt, mutta jospa sitten keskiviikkona mennään omalla ajalla vähän treenailemaan ;)