Iik, onpas edellisestä kirjoituksesta kulunut taas aikaa. Oikein hävettää kun ei ole tullut kirjoiteltua pitkiin aikoihin.

Vuosikin tässä kerkesi vaihtumaan ja hyvinhän se vaihtuikin :) Koiratkaan ei pelänny yhtään pamauksia. Heraa vähän meinas jännittää alkus, mutta kyllä se siitä sit rauhottu.

Eipä tässä tämän vuoden puolella ole oikein mitään jännää tapahtunu. Agilityä ollaan treenailtu ahkerasti sekä Chocon, että Nalan kanssa. 9.3 ois kisat MOLEMMILLA koirilla :) eli uskaltaudun Nalankin kanssa kisoihin. Onhan niistä Nalan edellisistä kisoista jo parisen vuotta aikaa. Vielä pitäis Nalan kanssa treenailla kepit kondikseen mutta muuten koira kulkee todella hyvin. Ja ei kyllä vauhdista ja riemusta uskois että koira on jo yli 9v ;)

Chocon kanssa meille tuli taas sama vanha ongelma eli rimat. Oli tossa joulun aikaan suunnilleen kuukauden tauko ja nyt tuo koiruus on taas ruvennu rimoja tiputtelemaan :(. Noh, ehkä nekin saadaan kuntoon vielä ennen kisoja kun treenataan ahkerasti ;)

Nyt tuolla Jämsänkoskella jännätään saako Hera kaverin. Dogopentujen pitäis syntyä tällä viikolla ja jos sieltä yksi uros putkahtais maailmaan ni hänen matka saattaa jatkua n. 8 viikon päästä syntymästä Jämsänkoskelle :)

Ulkona on taas ihan kamala keli. Lunta tupruttaa taivaan täydeltä ja lenkille pitäis lähteä. No onneksi tuo Choco ei kovin hienohelma ole. Tai no, jos vettä sataa ja on kurasta, ei neiti haluais ulos ollenkaan, mutta lumisade ei haittaa. Se on vaan mukavaa :)