Hmm, tämänkin jutun kirjoitus meinas unohtua, joten tulee n. viikon liian myöhässä :)

Eli 9.3. oli omat kisat Lappeenrannassa ja lähdettiin sitten Nalan ja Chocon kanssa sinne aloittamaan meidän tämän vuoden kisaura.

Nalan kisathan oli miulle ja Nalalle ensimmäiset. Nalahan kisaa siis maxi2-luokassa. Ensimmäinen rata ois muuten ollu täydellinen, mutta pussissa asui mörkö, ja sinne ei voinut mennä. Kolme kieltoa eli hylky saatiin sitten sieltä pussilta. Muuten ois ollut 0-rata, mut ei aina voi onnistua :). Toiselta radalta saatiin myös hylky Nalan kanssa. Nala kävi niin ylikierroksilla, että ei tiennyt enää mitä "eteen" tarkoittaa. Jätettiin se rata sitten kesken, koska ei siitä tullu mitään.

Chocon kanssa meillä oli myös kaks rataa ja toiselta tuli 0-tulos! Se rata oli aivan mahtava. Rimat pysyi ylhäällä ja Choco ei edes kolistellu niitä ollenkaan. Kontaktit meillä on aivan liian hitaat, mutta nekin otettiin niin hienosti! Olin kyllä todella ylpeä sen radan jälkeen. Koutsikin oli tyytyväinen meihin :)

Toiselta radalta tulikin sitten hylky. Alusta lähtien lähdin ohjaamaan aivan väärällä tavalla ja rimat ropis, joten meni sit fiilikset jo siinä ja hylkyhän sieltä sitten napsahti. Choco meni putkeen väärästä päästä. Mutta on siellä silti se yksi 0!