Kävästiinpäs siinä sitten eilen Imatralla möllikisoissa. Molempien koirien kanssa yhet startit.

Koirat kyllä kävi niin kierroksilla radalle päästyään, kun ensin Choco joutu oottamaan puolisentoista tuntia ja Nala vähän reilu pari tuntia ennen kun pääs radalle. Noh, Chocon kanssa käytiin ottamassa 10. Yksi rima tippu, joka oli taasen miun vika ja puomilla oli vähän liikaa vauhtia, että tipahti kesken alastulon pois. Nalan kanssa otettiin hylky, mutta meillä oli kivaa Nalan kanssa. Nala nautti ja se oli pääasia ;)

Takasin tullessa juteltiin Leenan kanssa että olisi se kyllä kiva jos olis vähän hitaampi koira, mutta kumminkin tultiin siihen lopputulokseen että kisoissa et pärjää hitaan koiran kanssa, ja on se mukava että koira on nopea ja siinä on haastetta :) Eli eiköhän näissä nopeissa koirissa ole ihan hyvä jatkaa :)

Miekin oon ruvennu syyllistymään siihen sanontaan että "kyllä mie sitten sen seuraavan koiran kanssa". Nyt kun oon tarkemmin ruvennu miettimään niin pakko sen seuraavan koiran kanssa on ainakin kontaktit opetella kunnolla! Chocolle kun on kokeiltu sen miljoonaa eri keinoa, ja sitten kun yksi ei ole toiminut ja seuraava taas on sillä kerralla toiminu, niin sitten vaihutaan siihen toiseen keinoon ja siitä taas kolmanteen ja neljänteen.

Noh, eiköhän sitä joskus itekin opi :)