Sunnuntaina oli taas agilitytreenien vuoro molemmilla koirilla (Nala&Choco). Eipä meitä Chocon treeneissä ollut muita kun myö. Minna-koutsi otti siinä sitten samalla oman koiransa kanssa rataa, eikä jäänyt sitten omiin treeneihin ollenkaan. Mie otin myös Nalan kanssa siinä Chocon treenin ohessa. Eli saatiin kunnon tehotreenit molempien koirien kanssa kun treenattiin kaksi tuntia. Chocon treenit oli ihan ok. Rimat pysy ylhäällä, kontaktit oli hyvät, mutta ohjaaja ei osannut ohjata :s Oli vähän hakusessa taas tuo koiran ohjaus. Se vaan tuntuu niin hankalalta ohjata koiraa ilman käsiä, mutta Choco ei kestä miun käsien heilutusta radalla. Jos nostan käsiä ylös, niin rimat ropisee, koska se näyttö on niin epäselvä :).

Nalan treeneissäkään ei ollut kuin yksi koira Nalan lisäksi, joten Choco pääsi treenaamaan vielä toisissakin treeneissä. Nalan ryhmähän on sellainen, mitä itse veän, eli on ihan oma ryhmä. Nalan treenitkin meni ihan hyvin. Vähän tuo kaksi tuntia tais olla liikaa, kun koira kävi niin ylikierroksilla treenien loppupuolella. Nala on oppinut taas uudestaan pujottelemaan todella hyvin. Sillähän oli se ongelma, että meni kepeille ihan hyvin, mutta jätti toisen välin pujottelematta. Nyt se asia on korjattu ja Nala menee kepit molemmilta puolin todella hyvin. Ja vauhtia ei tältä mummelilta puutu ;). Kiitoksia vaan Eikulle ja Jarille että olen saanut Nalankin treenattavakseni!

Itseltäkin meinas olla vähän veto pois tuon kahden tunnin jälkeen :) Kyllä tuo kaksi tuntia pehmosessa hiekassa juoksua on ihan riittävästi yhdelle päivälle :)

Tällä viikolla emme treeneihin pääsekään, sillä Lappeenrannassa on perinteinen pääsiäiskoiranäyttely ja Nala on menossa sinne hurmaamaan tuomarin ;). Ländereitä oli ilmoitettu jopa 9 kappaletta kyseiseen näyttelyyn ja Hugokin on tulossa sinne! :)