Käytiinpä siinä sitten sähläämässä Imatran agikisoissa. Tuomariharjoittelijana oli Sami Topra ja ylituomarina Jan Vesalehto. Radat oli haastavat, mutta ihan mukavat :)

Tuloksena ensimmäiseltä radalta 15. Kaksi rimaa tuli alas ja puomilta alastulon kontaktivirhe. Tosin, tuomari näytti meille virheen yhdeltä hypyltä mistä virhettä ei edes kuulunut tulla, mutta puomilla tuli ihan selvästi kontaktivirhe, mutta sitä tuomari ei huomannut. Eli 15 sieltä joka tapauksessa olisi tullut, mutta tuomari näytti virheet vain vääriltä esteiltä. Virheet oli ihan omia virheitä. Toisella hypyllä jäi takaaleikkaus ehkä hieman myöhään ja toisella hypyllä olin koiran edessä eikä se mahtunut hyppäämään kunnolla. Chocolla on niin pirun pitkä hyppy että se vaatii niin paljon tilaa hypyille että ei passaa kovin lähelle aitoja mennä :)

Toiseltakin radalta tuloksena oli 15. Puomin alastulokontakti, A:n alastulokontakti ja kepit oli virheiden syynä. Kontaktit oli taas sellaset että Choco ei hidastanu sitten yhtään sinne alastuloon. Olis ehkä ite pitäny jotakin tehä, mut myöhästä se nyt on miettiä :) Kepeille jäin ite jälkeen kun jäin varmistamaan niin paljon edellistä hyppyä mihin tultiin putkesta. Sitten ahistin liikaa koiraa sinne kepeille ja se lähti pujottelemaan keppejä väärältä puolelta. Noh, mutta ihan tyytyväinen oon tähän toiseen rataan kun rimat kaikki pysy ylhäällä. Ja ensimmäinenkin rata oli kyllä ihan jees. Huomioon ottaen sen, että talvella treenaaminen on ollut vähän mitä on koska treeniaika oli niin rajallista. Tunti per viikko oli yhellä ryhmällä aikaa treenata.

Nyt tuleeki n. 2,5 viikon tauko, koska ollaan reissussa ja ulos siirrytään viikolla 19. Seuraavat kisat ehkä sitten Jyväskylässä tai viimeistään sitten Lappeenrannassa 24.5-25.5.

http://s142.photobucket.com/albums/r94/Chone_01/Videoita/?action=v
iew&current=20042008070.flv

http://s142.photobucket.com/albums/r94/Chone_01/Videoita/?action=
view&current=20042008071.flv