Siinä siis viikonlopun tulokset :)

Olipas rankka viikonloppu. Oma seura järjesti Lappeenrannassa viikonlopun mittaiset agilitykilpailut. Lauantaina 24.5. lähdin aamulla kahdeksaksi kisoja järjestelemään. Töissä kisoissa olin sitten about kolmeen asti. Hoidin mm. kuuluttamista, mikä vähän pisti pelottamaan etukäteen sillä koskaan aikaisemmin en kuuluttanut ollut :)

Kolmen jälkeen sitten koittikin vihdoin oma vuoro juosta radalla. Radalla tuomarina oli Minna Väyrynen. Rata oli erittäin mukavan oloinen ja juuri sellainen Chocolle sopiva. Alkurata meni todella hyvin ja kehuja ohjauksesta sainkin, mutta sitten siinä lopussa mokasin! A:lta mentiin putken "väärään" päähän, ja ohjasin sitten kumminkin väärältä puolelta A:ta. Ensin suunnittelin että ohjaan A:n oikealta puolelta ja siten saan vedettyä koiran mukaani putkeen oikeasta päästä, mutta ohjasin kummin vasemmalta puolelta, eikä se koira pysähtynytkään siihen A:n kontaktille vaan ampaisi suoraan putkeen. Ja tietenkin siihen päähän mihin ei pitänyt. Mutta tämä ei meitä lannistanut, sillä rata oli muuten todella hieno ja hyvä. Oma ohjausmokahan tämä oli :)

Viiden aikoihin oli sitten toisen koitoksen aika. Tällöin kyseessä oli hyppyrata. Melkoista pyöritystähän se oli, mutta sieltä selvittiin silti tuloksella 0!! Aika oli -5.16 ja sijoitus 6./28.
Eli ei hullummin. Rimat pysyi todella hyvin ylhäällä, eikä ne edes kolissut yhtään. Jotain tuon koiruuden päässä on ilmeisesti loksahtanut, sillä rimat ei kolahdellut koko viikonlopun aikana ollenkaan.

Sitten koittikin Sunnuntain vuoro. Aamulla taas kahdeksan aikoihin kisapaikalle ja töitähän siellä piti tehdä taas kahteen asti. Puolen kolmen aikoihin pääsi sitten itse juoksemaan sinne radalle. Tällä agilityradalla tuomarina oli oman seuran tuomariharjoittelija Sami Topra. Santtu oli meille oikein mukavan radan vääntänyt. Rata sujui taas hyvin. A:n kontaktilla vietettiin vähän turhaan liikaa aikaa, mutta otettiin ainakin varman päälle :) Loppurata sujuikin hyvin, lukuunottamatta puomin alastulokontaktia. Sieltä napsahti se radan ainut virhe. Jos tätä virhettä ei olisi tullut, oitaisiin oltu 3. mutta tästä virheestä johtuen meidän sijoitus oli -3.26 aikavirheellä 8./22. Ja meidän aika oli 5 virheen tehneistä kaikista nopein.

Viimeinen rata olikin sitten taas hyppyrata ja sen tuomaroi Minna Väyrynen. Rata oli melkoista pyöritystä ja tiesin jo etukäteen että olisin pyörähdyksieni kanssa pahasti myöhässä monessa kohdassa. Hylkyhän tältä radalta meille tuli. Unohdin yhdessä vaiheessa koiran selän taakseni ja kostautui sitten sillä että koira hyppäsi hypyn väärään suuntaan, ihan niinkuin sille sitten näytin.

Oon kyllä tyytyväinen viikonlopun ratoihin, sillä mielestäni ne sujui todella hyvin tuloksista huolimatta.

Tässä muutama kuva kisoista.

Kaikki kuvat ovat Eeva-Liisa Jokelan ottamia. Kiitoksia hänelle!
1589735.jpg
(tällaisa hyppyjä ei hetki sitten vielä otettu. Silloin mentiin niin hipoen rimoja että ne ei meinannut millään pysyä ylhäällä. Jotain kehitystä parempaan on havaittavissa)

1589729.jpg

1589737.jpg

1589732.jpg

1589726.jpg

1589739.jpg