Lähdettiin perjantaina Chocon kanssa Jämsänkoskelle moikkaamaan Heraa ja Obia, sekä tietysti iskää ja muita kaksjalkasia :). Hera oli todella iloinen nähdessään Chocon. Yleensä alku on ollut sitä että koirat murisee toisilleen, mutta nyt molemmat koirat oli ilosia ja hännät heilu. Mutta sitten ulos tulikin OBI, joka ei ollutkaan sitten ihan niim mukava.. Obi on jo pari senttiä Chocoa korkeampi mutta Obin mielestä oli kiva että löytyi omakokoinen kaveri. Tunne ei tosin ollut molemminpuoleinen. Choco ei oikein innostunu Obin leikkiyrityksistä, eikä Obi tietenkään antanut Chocolle hetkeäkään rauhaa. Sisällä piti sitten aina jommankumman koirista olla häkissä että sai Choco rauhottua.

Lauantaina olikin sitten agilitykisat Jyväskylässä. Kolmeen starttiin oli mahdollisuus, mutta myö mentiin Chocon kanssa vain kahteen. Ensimmäiseltä radalta tuloksena 10 ja sijoitus 15/26. Molemmat virheet oli ihan omia mokia kun tein turhia pysähdyksiä radalla. Toinen virhe tuli puomin alastulokontaktilta ja sitten yksi rima tuli alas. Muuten rata oli hyvä. Toisella radalla tuloksena 0 ja aika -5.96 ja sijoitus 6/26. Toinen rata oli todella mainio. Kontaktit otettiin hyvin ja rimat pysyi hyvin ylhäällä. Yksi rima kolisi aika pahasti, mutta pysyi kumminkin ylhäällä :) Voittajalle hävittiin 2 sekuntia, mutta mietittiin juuri tuolla kisoissa että me hävitään ajassa niin paljon kontakteilla. Ne meillä on todella hitaat kun varmistelen niitä niin paljon, mutta nyt kesällä otetaan kontakteista tehotreeniä että josko ne joskus onnistuisi kunnolla :)
Mutta on tuo koira kyllä MAINIO! Itse kun osaisi vielä ohjata paremmin :)

Seuraava agilitykoitos olisi sitten 24.-25.5. Lappeenrannassa omissa kisoissa. Molempina päivinä olisi sekä agility- että hyppyradat.