Rakas Choco-mussukka täytti eilen 3.5. 7-vuotta. Ei ihan äkkiä uskois että tuo on jo 7-vuotias. Noh, koira parhaassa iässä :)

Synttäreiden kunniaks lähettiin sitten mökkeilemään tuonne Puumalaan. Kyllä siellä oli Choconkin mukava loikoilla auringonpaisteessa. Lauantaina käytiin uimassa ja nyt vihdoinkin itekin sain talviturkin jätettyä sinne järveen!!

Kyllä Chocolla oli onnenpäivät mökillä kun pappa antoi kaikenmaailman herkut ja ruoantähteet. Ja tänään rankka paluu arkeen ja ei tipukaan ruoantähteitä joka ruokailun jälkeen :) Pari ikävää punkkia löytyi Chocosta eilen päivällä. toinen löytyi läheltä kaulaa, eikä sitten älytty papalta kysyä punkkipihtejä vaan irrotettiin se öljyn avulla. Ei meinannut millään irrota, mutta kyllä se sieltä kumminkin irtosi. Myöhemmin löytyi toinen punkki korvasta. Se sitten irrotettiin pihdeillä ja se irtosikin sitten paremmin. Eilen käytiin ostamassa punkkipanta ja täytyy toivoa että se alkaa tehoamaan. Viikon päästä sen teho vasta alkaa, mutta täytyy toivoa ettei punkkeja enää ilmesty koiraan.

Paljon onnea Chcoco!! Choco lähettää onnittelut myös sisaruksilleen ja terkkuja Nala-mammalle sekä Samba-iskälle :)