Niinpä siinä kävi että Choco pääsi ensimmäistä kertaa elämässää hierojatädille. Suvi kävi koiran läpi, eikä sieltä onneksi mitään pahempia jumituksia löytynyt. Vähän oli takapää jumissa, mutta Suvi sanoi että Chocosta löytyi ihan tyypillisiä urheilijakoiran kipeitä kohtia, mutta ei mitään vakavaa.

Oikealta puolelta selkä oli vähän enemmän jumissa kuin vasemmalta puoelta, mutta vasemmalta puolelta raajat oli enemmän jumissa kuin oikealta. Eli tällä tavoin koira pyrkii tasapainottamaan jumikohdat.

Choco käyttäytyi kyllä todella upeasti ja saikin sen ansiosta Suvilta kehuja. Aluksi vähän jänskätti eikä hää meinannu malttaa rentoutua, mutta jonkin ajan kuluttua kumminkin rauhoituttiin ja annettiin käsitellä hyvin. Huomasi kyllä koirasta milloin tuntuu ikävältä kun samantien nousi pää pystyyn, mutta vaikka sattuikuin, antoi Choco hoitaa hienosti loppuun asti.

Nyt toivotaan ettei Choco tule kipeäksi hoidon jäliltä (sillä kuulemma ensikertalaiselle voi joskus näin käydä) ja päästään treenaamaan ensi viikolla hieman ennen SM-kisoja. Siis yksilökisoihin myö ei saatu kaikkia nollia kerättyä, mutta joukkuepaikka seuran joukkueessa meille suotiin. Nyt meillä on ollut sellainen parin viikon tauko agilitystä. Pakkohan sitä on käydä vähän treenaamassa ettei nyt aivan tarvitse joukkuetta/seuraa nolata ;)

Seuraavan kerran SM-kisojen jälkeen lähdetään kisaamaan Agirotuun, ja siellä olisikin sitten 5 starttia viikonlopun aikana. Lauantaina 2 virallista starttia ja sunnuntaina 3 epävirallista joista yksi on joukkuekisa :)