Eli tänään heitettiin Chocon kanssa päivän reissu Varkauteen agilityn joukkueSM-kisoihin :)

Oli todella kaunis ilma koko päivän. Aurinko paistoi ja lämmintä oli. Välillä tosin tuntu jo liian lämpimältä. Lähdettiin reissuun Marin, Kaisan ja Onnin sekä the vauvakoira Mutkan kanssa lauantaiaamuna klo 7.30. Takaisin kotona oltiin puoli yhdeksän aikoihin illalla. Pitkä päivä siis.

Niin, ja sitten itse kilpailuihin. Ite kyllä mokasin aivan totaalisesti!! Dementia vissiin iskee jo tässä iässä :/ Ensimmäistä kertaa elämässäni unohdin radan! Mutta taidan uskaltaa pistää tämän jännityksen piikkiin. Jännitti ihan pirusti, sillä olihan nämä meidän ensimmäiset SM-kisat missä kisattiin. Jännitin tosi paljon kontakteja ja sitä miten koira irtoaa putkeen. Todella nätisti otti kontaktit ja irtosi putkeen. MUTTA sitten se tapahtu "mihin sitten pitää mennä?". Choco kerkes tulemaan putkesta ennen kuin sain palautettua muistiin mihin piti seuraavaksi mennä ja ohjasinkin sitten koiran väärälle hypylle. Muuten Choco oli kuin unelma. Kontakteille pysähdyttiin nätisti, rimat ei kolissu kertaakaan vaikka vauhtia oli ihan riittävästi :D

Jotain hyötyä ilmeisesti ollut kontakti- ja hyppytreeneistä :) On tuo koira vaan niin ihana <3

Eipä meidän medi-joukkueella muutenkaan mennyt aivan nappiin nuo radat. Ensimmäisenä radalle lähti Maiju&Jatsi, ja heille tuli tulokseksi myöskin HYL. Toisena lähdettiin myö ja siis meillekin HYL. Kolmantena radalle lähti Kaisa&Ada, heille tulokseksi tuli 15. Viimeisenä muttei vähäisempänä radalle läks Liisa&Kelmi, mutta heillekin tulokseksi HYL. Eli ei ollut oikein meidän päivä tänään.

Mutta ne maksit!!! Kummallisen tempun he tekivät ja sijoitus loppupelissä oli 4.!! Aivan upeaa. Paljon onnea vielä Annelle&Oonalle, Kirsille&Onnille, Maijulle&Rivalle sekä Tiinalle ja Woitolle. Upean näköistä ja nopeaa oli kaikkien meno, vaikka keli olikin lämmin. Tuloksista sen verran että Annen ja Oonan tulos oli -10.05, Kirsi ja Onnille tuli HYL, mutta todella upean näköistä menoa parilla oli, vaikka eihän hyö ole treenannut vasta kuin kolmisen viikkoa. Maijun ja Rivan tulos -11.60 ja Tiinan sekä Woiton tulos -15.06 :) Kolmansille myö Lappeenrantalaiset hävittiin hieman yli 3 sekuntia. Eli ei hullummin!!!

Nyt kun koirakot jatkavat samaan malliin huomenna yksilökisoissa niin eiköhän sieltä palkintosija voisi irrota ;)

Niin ja pitäähän ne minienkin tulokset mainita. Ei nyt kyllä mineilläkään ihan putkeen mennyt, mutta olisi huonomminkin voinut mennä! Heidin ja Iinan tulos oli 14.32. Heidin ja Uunon tulos 11.62 ja Aulin sekä Biancan tulos 9.21.

Onnittelenpa vielä perjantainakin kisoissa pärjänneitä!
Anne&Oona hienolla 0-tuloksella sija 13. (maxi3)
Maiju&Riva myöskin hienolla 0-tuloksella sija 11. (maxi3)
Suvi&Rolfy todella hienolla 0-tuloksella sija 2. (mini3)

Myö Chocon kanssa treenaillaan vähän kontakteja lisää ja seuraavat kisat olisi sitten Agirodussa 5.-6.7. Siellä olisi 5 starttia. Lauantaina 2 ja sunnuntaina 3 :)