Torstaina käytiin ihastelemassa pieniä länderinalkuja Mikkelissä Mervin luona. Siellä Fannimamma ylpeissään esitteli meille lapsiaan. Kyllä ne olikin sulosia, ei voi muuta sanoa.

Pari vaihtoehtoa Meville jätettiin ja nyt jännätään kenet saadaan hakea n. parin viikon päästä kotiin :) Kuviakin pennuista räpsin, mutta en ole vielä saanut niitä koneelle laitettua. Täytynee viimeistään ennen agirotua kamera tyhjentää että siellä pääsee sitten kuvailemaan.

Torstaipäivän myö Chocon kanssa vietettiin autossa. Lukuunottamatta tuota pentujen ihastelu hetkeä. Aamulla kahdeksan aikoihin lähdettiin autolla Lappeenrannasta Mikkeliin ja Mikkelistä jatkettiin linja-autolla Jyväskylään ja Jyväskylästä taasen henkilöautolla Jämsänkoskelle. Kyllä tuon koiruuden kanssa on ihana matkustaa linja-autolla. Se on aina niin rauhassa eikä välitä muista ihmisistä eikä kyllä koiristakaan jos sattuu samassa bussissa toinenkin koira olemaan.

Kolmen aikoihin oltiin Jyväskylässä ja hetkinen piti odotella Tiinaa joka tuli meitä suoraan töistä hakemaan. Eipä tuo odottelu mitään haitannut kun aurinko paistoi, mutta kylmä tuuli kyllä kävi.

Jämsänkoskella meitä odottelikin iskä, Hera ja Obi. Kyllä oli Obi iloinen kun taas Chocon näki. Tosin Obi oli jo venähtänyt sen verta suureksi että on jo reilusti Chocoa isompi. Choco-parka joutuu ihan alakynteen kun Obi haastaa leikkiin :)

Muuten koirilla on mennyt todella hyvin. Hera oli taas iloinen kun Choco tuli ja Obi hääräs koko torstai-illan Chocon kimpussa. Perjantaina oltiinkin koirien kanssa keskenämme kotona kun muut oli töissä ja Mikko ulkomailla. Käytiin koirien kanssa aamusta uimassa ja iltapäivällä lähdettiin kävellen mummin luona käymään.

Tänään suunniteltiin että lähdetään kaikkien koirien kanssa vähän jäljestämään ja käymään lemmikkieläinten hautausmaalla sillä sinne pitäisi kukkia Nitan ja Nellin haudalle viedä. Jäljestämisen jälkeen voisi lähteä vaikkapa uimaan :)