Käytiin tänään Chocon ja Obin kanssa vähän tutustumassa Jämsän keskustaan. Obille kun tuppaa olemaan vähän vierasta kun ihmisiä ja autoja pyörii ympärillä paljon. Hyvin meidän reissu meni. Vähän koirien haukkuminen meinas pelottaa mutta hyvin selvittiin silti reissusta.

Tekee ihan hyvää Obille päästä viikonloppuna agirotuun. Rankka viikonloppu "pienelle" koiranalulle. Obihan täyttää 5kk, mutta on jo melkein Heran korkuinen eli n.60cm korkea. Ehkä max 5cm on Obi matalampi. Iso poika siitä tulee. Täytyy vain toivoa ettei kauheasti enää korkeutta kasva ettei tule pojasta ylikorkea. Obi siis viettää lauantaina ja sunnuntaina agirodussa ylöjärvellä.

Ja agirodusta puheenollen.. On itelläkin tiedossa rankka viikonloppu. Lauantaina kisapaikalla pitää olla jo viimeistään puoli kahdeksalta. Rataantutustuminen on klo 8.00 ja koiria luokassa 160!! Toinen rataantutustuminen olisi 19.30 illalla, mutta tuntuu että eipähän myö taideta tuonne toiseen kisaan jäädä ollenkaan kun on noin myöhään ja sunnuntaina kisapaikalla pitäisi olla viimeistään jo klo 7.00! Rataantutustuminen 7.30 ja seuraava tais olla 9.30 ja viimeinen joskus 17.53!!

On koirallekin todella rankka viikonloppu tiedossa.

Herankin siis oli tarkoitus lähteä mukaan mutta hänpä aloittikin yllättäen juoksunsa paria kuukautta liian aikaisin. Laskettiin että juoksun olisi pitänyt tulla vasta syys-lokakuun vaihteessa mutta alkoikin jo nyt :/

No eihän siinä mitään, Mikko saa jäädä pitämään Heralle seuraa kotiin :)