Vietettiin siinä viime viikonloppu Agirodussa Ylöjärvellä. Lauantaina 1 startti ja sunnuntaina 3 starttia.

En voi kyllä yhtään kehua miun ohjausta viikonlopun aikana, mutta tähänkin miulla on taasen todella "hyvä" selitys. Nukuin perjantai-lauantai välisenä yönä 4 tuntia ja lauantai-sunnuntai välisenä yönä saman verran.

Lauantaina rataantutustuminen oli aamulla klo 8.00. Tuomarina meillä oli Adri Van Den Bosch. Rata oli aika mukavan tuntuinen, mutta hylky myö sieltä saatiin. Alku meni todella nätisti, mutta ohjasin koiran väärään väliin kepeille ja sen jälkeen piti mennä keinulle, mutta työnsin koiran pois juoksulinjalta, joten eihän se sinne mennyt vaan juoksi ohi. No pussillekaan en ilmeisesti koiraa kovin hyvin ohjannut sillä juoksi ohi, mutta en jaksanut enää ottaa sitä uudestaan vaan totesin koiralle että "ei se mitään" ja jatkoin matkaa etiäpäin.

Sunnuntaina vuorossa oli Open Class tasoituskisa, joukkue ja nuorten avoin SM-kisa. Stressasin ihan hirveästi siitä että meneekö joukkue ja Open Class päällekkäin ja niinhän ne meni!! Miut siirrettiin sitten Open Class radalle viimeiseksi että sain juostua joukkueosuuden ennen sitä. Aloitin Kromlins Kahelit joukkueessa Nalan kanssa. Meille tulokseksi ilmeisesti 15, mutta muuten todella tyytyväinen olen rataan. Joukkueessa viimeisenä juoksin Chocon kanssa ja tuloksena 10. Lopputuloksissa joukkueemme oli 19. Eli ei hassummin. Yleensä joukkue missä mie oon ollut, on ollut about 40-45 :D

Noh, joukkueradan jälkeen oli about 5 koiran verran aikaa valmistautua Chocon kanssa Open Class radalle. Hieman oli jalat hapoilla ja heikotti, joten päässä pyöri jo ajatus että näinköhän pystyn koiraa enää ohjaamaan. No suht hyvin jaksoin, mutta hylky meille tuli jo 5. esteellä. En liikkunut tarpeeksi sivulle ja taaksepäin, joten koira valitsi putken väärän pään, mutta tästä en saa syyttää kuin itseäni. Muuten rata meni todella hienosti. Viimeisenä oli vuorossa nuorten avoin SM rata. Sielä tulokseksi saimme 10. Ensimmäinen rima tipahti alas kun seisoin vähän hassussa kohdassa. Olisi pitänyt olla joko koiran mitan verran edenpänä tai taaempana. Pituudelta saatiin kielto kun juoksin TAAS koiran juoksulinjalle ja koira väisti minua.

Nyt täytyy treenata omaa liikkumista ja sijoittumista radalla ja koiralle pitää saada varmemmat kontaktit, niin sitten ollaan jo hyvällä mallilla. Omiin kisoihin asti vain treenaillaan ja siellä päästään seuraavan kerran näyttämään mitä ollaan opittu.

Kuvia täytyy laitella huomenna tai viimeistään keskiviikkona :)

 

Niin ja lisätäkseni vielä Onnittelut medi-kilpailevien joukkueille voitosta ja 3.sijasta. Voiton vei Kromlins Ferrarit eli Hippo&Jonna, Chili&Jasmina, Pasi&Kampi, Zimbo&Åsa. 3. tuli Kromlins Full of life eli Taco&Maarianna, Heppu&Anne-Mari, Aku&Suvi-Tuuli ja Roki&Allan :) Onnea heille!!