Tänään Ana pääsi ensimmäistä kertaa kaupungille. Pitäähän sitä heti alusta lähtien tottua kaupungin ääniin.

Tai, ollaanhan myö käyty lenkillä niin että Choco on kävellyt ja Ana on kävellyt osan matkaa. Märkä nurmikkokaan ei ollut haitaksi tälle pikkuneidille.

Mutta palataanpas tuohon tämänpäiväiseen. Ana pääsi siis myös autoon ensimmäistä kertaa sitten Sunnuntain. Tänään joutui kylläkin matkustamaan koirien osastolla. Ja ai että sitä huutoa. Miten voi noin pienestä koirasta lähteä noin kova meteli? Korvatulpat ilmeisesti hankittava :)

Ensiksi suunnattiin Reporankaan. Tosin sinne Ana ei lähteny mukaan kun kävi nukkumaan autoon. Ei raaskittu herättää. Ja kun tiedettiin että meillä menee vain pieni hetki niin ei ollut Analla hätää. Auton luo kun tultiin, oli neiti täydessä unessa. Seuraavaksi mentiin Rahulan Rehuun ja sinne Anakin pääsi mukaan. Oli siellä paljon hajuja. Matkaan Rahulasta lähti molemmille koirille ruokaa..

Ainiin, ja kävihän meillä tänään vieraitakin. Länderipoika Hugon emäntä ja lapset kävi pennun tuoksuja nuuskimassa. Hugo ei päässyt mukaan. Luulenpa että Hugo ei olis saanut hetken rauhaa jos mukaan olisi "joutunut" :D

Tänään on edessä vielä toinen automatka kun lähdetään agilitykentälle. Ana ei sinne kyllä koko kaksituntiseksi jää, mutta tulee hieman vilkuilemaan mikä sitä sitten jonkin ajan päästä odottaa ;)