Maanantaina Ana pääsi mökille juoksemaan. Ja se kyllä tosissaan juoksi koko päivän ympäri tonttia. Terassinalunenkin oli mukava paikka.. Välillä kuului vaan kops, kops kun pää hakkasi terassin lattiaan :)

Malttoihan hää nukkua n. puol tuntia ja sitten taas mentiin.. Autossa kyllä oli sitten hiljaista kun väsytti niin kovin. Ana kun muuten tuppaa autossa kiljumaan kurkku suorana :)

Choco myös innostui hieman pieneen "leikkiin" Anan kanssa.. Ana kun aikansa hepuloi ja haukkui, alkoi Choco jahtaamaan Anaa takaa ja sen jälkeen Choco aloitti haukkumisen ja yritti vähän leikkiä Anan kanssa. Ana tosin vähän säikähti kun tuo jurputtaja sittenkin innostui leikkiin :) Joten ehkä tämä tästä pikkuhiljaa.. Kyllä Choco välillä Anan hyväksyy ihan yllättävän hyvin, mutta välillä ei voisi vähempää kiinnostaa tollaset pikkupennut :) Ulkona voidaan olla kavereita, mutta sisällä ei vielä oikein tunnu hyvältä Chocon mielestä :)

Eilen Ana pääsi agilitykentälle pidemmäksi aikaa kun viime viikolla. Viime viikolla käytiin vaan pyörähtämässä, mutta eilen Ana vietti pari tuntia koirakentällä.. Käytiin pahentamassa Eeva-Liisan pentukuumetta ;) Eeva-Liisalla kun olis itellään kuutisen viikkoa aikaa odotolle omaa pikkuista koiravauvaa.. Odottavan aika on pitkä :) Niin ja myöhän mentiin kentälle linja-autolla joka oli Anan ensimmäinen bussimatka.. Hyvin reippaasti Ana bussissakin käyttäytyi.

Kyllä Ana oli reipas kentälläkin ja saikin monilta kehuja ja rapsutuksia... PirPir parsoniakin moikattiin.. Ensin oltiin rohkeita, mutta sitten kun Choco rupesi haukkumaan rupes Anaa pelottamaan.. Kait tuo isosisko varoitteli ettei kannata kaikkiin tutustua ;D Mutta pikkuhiljaa Ana keräsi rohkeutta ja meni uudestaan Pirtsun luo.. Pirpir oli innoissaan kun joku olikin sitä pienempi. Eeva-Liisan Kiara parsoniakin moikattiin, mutta Kiara ei oikein innostunu koiranpennusta. Noh, nauttikoot Kiara nyt viimeisistä viikoista kun saa olla ainoana koirana.. Pian sieltä semmonen pikkuherra tulee häiritsemään kotirauhaa :)

Anaa meinas ruveta jo vähän ramasemaan treenien loppupuolella, mutta ei millään olis malttanut nukkua kun vieraat koirat haukku vieressä..

Niin ja kerrottakoon niistä miun ja Chocon treeneistä sen verran että ite taidan olla vähän kesäterässä.. Ei millään meinaa pysyä koiran perässä ja ohjaus on ihan hukassa.. Oikein rupes eilen hävettämään treenien jälkeen.

Nyt pitää kyllä ottaa tehotreeniä ja kehittää itseään ennen piirinmestaruuskisoja. Miunhan ei ollut tarkoitus sinne lähteä, mutta pakkohan sinne on lähteä kun seura ei löytänyt muita medi-koiria ei ollut tarpeeksi.. Mietin kyllä että kun siellä on sunnuntaina joukkuekisa sekä yksilökisa niin eiköhän sitä tuonne yksilökisaankin vois osallistua kun sinne kerta menee.. Piirinmestaruuskisojen jälkeisenä viikonloppuna ois sitten seuran omat kisat jotka kestää koko viikonlopun ja siten siis 4 starttia viikonlopun jälkeen. Sitten olis vielä Mikkelin kisat.. Ne nyt on vielä hieman kysymysmerkkinä.. Ajattelin että ainakin toisena päivänä olis voinu sinne lähteä, mutta nyt kaikki on kiinni kyydistä.. Jos en kyytiä sinne saa, jää menemättä :)

Jos ens vuoden SM-kisoihin yrittäs ihan tosissaan nyt saada niitä nollia.. Tosin onhan ne ens vuonna vähän kaukana, mutta jos ottas sen sellasena kesälomareissuna :)