Niin se vaan kasvaa. Nyt Ana pääsee jo sohvalle ihan omin voimin :D

Eilen tulin töistä illalla ja Ana oli niin innoissaan että hyppäs sohvalle että pääsis tervehtimään paremmin. Tänään väsytti niin paljon koulun jälkeen että heitin pitkäkseni hetkiseksi tuohon sohvalle ja heräsin siihen kun Ana hyppäs mahan päälle nukkumaan ;) Ja meillähän ei siis koirat saa olla sohvalla.. Saas kyllä nähä että noudattaako tämä pikkuneiti tätä ehtoa. Choco tietää hyvin ettei sohvalle ole mitään asiaa.

Tänän oli pakko lähteä oikein kunnon koirienjuoksutuslenkille kun Analla tuntu olevan virtaa vaikka muille jakaa. Suunnattiin siis läheiselle pellolle ja siellä päästin koirat irti ja kyllä ne juoksi. Anakin sai kauhean hepulin ja juoksi rinkiä ainakin 15min putkeen, sitten hetken huilitauko koska oli niin lämmin ja samaa rundia uudelleen. Tätä se toisti varmaankin ainakin kymmenen kertaa :D

Kyllä se sitten oli väsynyt kun tultiin kotiin. Kipitti suoraan Chocon pedille ja kävi nukkumaan.

Oon kyllä huomannu että Ana rupeaa hirmu nopeasti käymään ylikierroksilla. Ei sen kauaa tarvi juosta vapaana kun käy niin kuumana että on kokoajan napsimassa. Tai jos totta puhutaan, se puree kokoajan kaikkea ja kaikkia :)

Huomenna alkaisi kunnon agilityturnee. Lappeenrannassa on siis viikonlopun mittaiset agilitykisat. Chocon kanssa juostaan yhteensä kaikki neljä rataa. Lauantaina kaksi ja sunnuntaina kaksi. Ensin olen aamu kahdeksasta päivä kolmeen saakka töissä molempina päivinä ja sen jälkeen vielä radat kisattavana. Rankka viikonloppu siis tiedossa :)

Tässä vielä muutama kuva tämän päivän riekkumislenkiltä.

On se helppo kuvata vilkasta länderinpentua. Suurin osa kuvista on tällaisia :D
1824501.jpg

1824508.jpg

1824512.jpg

Sitten pari poseerauskuvaa Chocosta sekä pari Anne Lindin ottamaa kuvaa agilityn piirinmestaruukisoista
1824518.jpg

1824521.jpg

1824530.jpg

1824540.jpg
(kuva Anne Lind)

1824543.jpg
(kuva Anne Lind)