Käytiin siinä viikonloppuna Chocon kanssa Kouvolassa piirinmestaruuskisoissa sähläämässä.

Matkaan lähdettiin jo lauantaina, mutta kisoihin ei vielä silloin osallistuttu. Mentiin junalla serkkuni Sannan luo yöksi Chocon kanssa. Junamatka meni nopsaan ja muutenkin koko lauantai-ilta meni aika nopeesti.

Sunnuntai aamuna kisat meillä alkoi klo 9.00. Tuomarina yksilöpiirinmestaruuksissa oli Martti Salonen. Agilityrata oli aikas haastava. Hylyn kanssa myö sieltä pois tultiin koska en kerennyt ohjaamaan niinkuin olin suunnitellut. Oli paljon suoraa, mutta oli myös jonkinlaista pyöritystäkin. Noh, olihan siinä vielä toinenkin mahdollisuus. Mutta se siitä mahdollisuudesta sitten!! Hyppyrata oli kyseessä ja hylkyhän sieltäkin tuli. Huoh, koska tää meidän hylkyputki katkeaa.. Oikein hävettää kisata kun aina tuloksena hyl!! Treeneissä menee useasti niin hienosti mutta kun kisoihin lähdetään, ei mitään tietoa siitä että koira ja varsinkin ohjaaja jotakin osaisi. Koiraa en voi tästä syyttää. Koira on aivan ihana ja loistava, mutta ohjaaja on melkonen lahopää :/

Mutta olen nyt sitä mieltä että yksi suuri syy miun ohjauksen puuttumiseen on kauhea kisajännitys. SM-kisojen jälkeen olen taas alkanu jännittämään ihan hirveästi. Ennen SM-kisoja sain jännityksen jotenkuten kuriin, mutta SM-kisoissa jännitin ihan hirveesti ja siellä unohdin radan kauhean jännityksen ansiosta ja nyt jännitän ennen jokaista kisaa että taas mie unohan kumminkin sen radan kun olen kerran aikasemminkin sen unohtanut.. Tuntu että sunnuntainakin ennen jokaista starttia hengitys saalpantu ja kädet ja jalat täris niin että hyvä kun pystyssä pysy ja hengitys kulki.

Täytynee yrittää rentoutua ennen omia kisoja jotka on muuten ens viikolla. Ja silloin kyseessä ihan normaalit kisat pitkästä aikaa. Tai no, olihan Agirodussakin yks normaali rata, mutta muuten siellä sitten oli avointa SM-kisaa ja nuorten avointa SM-kisaa ja joukkuerataa. Näitä kisoja ennen oli SM-joukkue kisa ja nyt nämä piirinmestaruuskisat. Mutta tällä viikolla ihan normaalit kisat :)

Mutta siis sitten siihen piirinmestaruuksien hyppyrataan. Hylyn aiheutti putki. Renkaalta tullessa oli aivan suora näkymä suoraan putkeen ja putken oikealla puolella oli kepit jotka oli samassa linjassa kun putki ja lähti aivan samasta kohdasta kuin putken suu. Renkaaltahan tietenkin piti kääntyä sitten kepeille eikä Choco kuullut mitään kun huusin ja yritin kääntää vartalollakin sitä sinne kepeille mutta ei se nähnyt mitään muuta kun sen putken. Eli siitä syystä hylky. Muuten rata meni mielestäni todella vauhdikkaasti ja hienosti, mutta niinhän ne aina menee sen hylyn jälkeen ;)

Eipä sieltä joukkueestakaan tulosta meikäläisille tullut. Joukkueesta kaksi sai tuloksen ja kaksi hylyn, mutta tämäkin rata oli aika haastava. Hirmu paljon putkien väärää päätä ja tiukkoja käännöksiä.

Minien joukkuepiirinmestaruus tuli kuin tulikin Lappeenrantaan. Voittajajoukkueessa kilpaili Heidi ja Iina&Uuno, Sanna ja Chylietta sekä Auli ja Bianca.

Maxeissa joukkuepiirinmestaruuden hopeatila tuli myöskin Lappeenrantaan. Hopeajoukkueessa kisasi Tiina ja Warma&Woitto, Anne ja Oona sekä Maiju ja Riva.

Yksilöpuolella minien pronssia voitti Sanna ja Chylietta sekä medeissä pronssia voitti Liisa ja Lempi :)

Onnea kaikille menestyneille sekä tuloksen tehneille sillä radat oli haastavat!!!

Toivotaan ensi viikonlopulle hyvää keliä että on miellyttävä kisata lauantaina ja sunnuntaina ja toivotaan meillekin vihdoinkin tuloksia :)