Wuoksen agility urheilijat järjesti tänään kisat Ruokolahdella. Tuomarina molemmilla 3-luokan radoilla toimi Minna Räsänen. Toinen rata oli ihan perusrata ja toinen oli hyppyrata.

Ensin oli ihan perusrata. Aika kinkkisiä kohtia radalla oli ja hieman meinas tulla kiire kisapaikalla kun eksyttiin matkalla. Koira oli ihan täpinöissään ja ohjaaja oli hieman vielä jäässä :) Alkua pelkäsin, mutta siitä selvittiin todella hienosti, mutta puomin jälkeiseltä hypyltä tuli sitten hylky. Puomilta oli suora näkymä hypylle jota ei suinkaan hypätty suoraan vaan kierrettiin takaa. No siinähän se sitten kosahti.Choco ei ottanut kontaktia, joten jäin ihan selvästi jälkeen puomilla ja en sitten kerenny enää estämään ettei Choco sitä hyppyä väärään suuntaan hyppäisi.

Muuten noista kontakteista. Mie en ymmärrä mitä vielä pitäis tehdä. Treeneissä kontaktit sujuu todella hienosti, mutta kisoissa niistä ei ole mitään tietoa. Mie ainakin omasta mielestä tein ihan samallatavalla kisoissa kuin treeneissä, mutta Choco vain vilkasi minua ja loikkas alas sekä puomilta että aalta. No aalla en kyllä edes jaksanu kunnolla varmistaa (tyhmä minä, ois varmaan pitäny) ja hienolla loikalla tultiin alas. Mutta hylky siis sieltä.

Sitten tämä parempi rata eli hyppyrata. Radalla oli omat kinkkiset kohtansa, mutta se sujui äärettömän hienosti. Hieman tuli pitkät kaarrokset joissain kohdissa kun olin aika pahasti myöhässä, mutta muuten erittäin sujuva rata :)

Tuloksena siis 0, ja aika oli -5.11. Ja kilpailukirjasta katsoin että ensimmäinen palkintopallisijoitus 2 vuoteen!!!! Vuonna -06 noustiin kolmosiin ja sen jälkeen ei olla palkinnoille päästy, mutta tänään se me tehtiin!! Ei ihan korkeimmalle korokkeelle ylletty, mutta 3. oltiin!! Että tuntui hyvältä pitkästä aikaa :) sain taas paljon lisäintoa treenaukseen kun tietää että mahdollisuudet meillä on korkeimpiinkin sijoituksiin jos vain kaikki menee kohdalleen :) Nyt on siis kasassa 3/7 SM-nollaa, joista kaksi on hyppyradoilta, eli nyt sitten pitäisi ne nollat sieltä perusradoilta saada. Ensi viikolla kisataan Lappeenrannassa ja silloin olisi vuorossa yksipäiväiset kisat ja molemmat radat ovat perusratoja. Jospa vaikka edes toiselta saisi nollan :)

Ja pitää vielä mainita että tuolta hyppyradalta Kromfohrländerit ottivat kolmoisvoiton!! Voiton vei Eija ja Simo, toiseksi tuli Anu ja Opri ja kolmansia oltiin myö Chocon kanssa :) kyllä länderit on hyviä!!