Käytiin tänään koirien kanssa kokeilemassa onneamme seuran järjestämissä juoksukilpailuissa. Anakin pääsi juoksemaan :)

Koiria oli paikalla yllättävän paljon, joten ei yksin tarvinut juosta kummankaan koiran kanssa.. Pentuja oli paikalla 9. Aina luokan 5 parasta palkittiin, mutta Anan aika ei ihan riittänyt noihin sijoituksiin, mutta pennut luokkaan kuului alle 9kk vanhat  pennut, joten olihan Ana aika pikkunen siellä muiden seassa. Ana tais olla nuorin ja toiseksi nuorin oli sitten 5 kuukautta vanha, joten oli Analla siihenkin vielä matkaa.. Mutta nopeasti se kyllä juoksi. Aika oli 6.78 ja voittajan aika oli hieman alle 5 sekuntia ja voittanut koira oli liki 9kk vanha :) mutta pääasia ei ole palkinnot, vaan se että koiralla on hauskaa, ja sitä Analla kyllä oli :) Ja nyt on niin väsynyt tyttö tuolla pedillä ettei varmaankaan tänään tarvia enää juuri mitään tehdä..

Choco osallistui sitten medi-luokkaan. Siellä osallistuja oli varmaankin liki 20 ja Chocon sijoitus oli 2.!! Chocon aika oli 6.02 ja voittajan aika oli hieman alle 6 sekuntia. Hyvin siis nousee vielä noinkin vanhan koiran jalka :)

Kuvia laitan ehkäpä myöhemmin, jos Jounin kameraan koirista kuvia osui :)

Ainiin, ja olihan paikalla myös Nala-muori. Nala kisasi maxi-luokassa ja tuli myöskin toiseksi. Nalan aikaa en kyllä nyt muista, mutta nopeasti hää pinkoi menemään. Ei vielä Nalallakaan ikä tunnu tassuissa vaikka jo marraskuussa 10-vuotta täyttääkin!!

Tässä muutama Jouni Tiitisen ottama kuva koirista
1880970.jpg

Hmm, mitäs tästä asennosta pitäis sanoa? :)
1880971.jpg

1880973.jpg

1880974.jpg