Käytiin eilen koirien kanssa treenailemassa keppejä. Chocon kanssa treenaillaan nyt lähinnä avokulmaa kepeille, sillä mie en osaa ohjata sinne ja Choco ei osaa hakea oikeaa väliä avokulmasta. Nyt alkaa tuokin jo pikkuhiljaa sujumaan, mutta vielä on paljon tekemistä.

Ana oli taas ihan hullu kepeillä. Meni tosi nopeasti ja parin kerran jälkeen oli hyvä lopettaa kun meni niin hienosti :)

Chocon kanssa myös vähän tokoiltiin. Huomasi kyllä että Chocon kanssa ei oltu tehty mitään liki pariin viikkoon. Oli neiti sen verran täpinöissään että ei tekemisestä meinannut tulla mitään :) mutta hyvä että intoa riitti.

Chocon silmätulehduskin näyttää menneen jo ohi. Silmä on jo täysin normaali, joten lauantaina päästään treenaamaan ihan kunnolla agilityä.

Tänään käytiin Eeva-Liisan parson Kiaran ja Elviksen kanssa lenkillä. Vähän mietittiin että miten sujuu kun Kiara ja Choco ei oikein tule toimeen keskenään, mutta ongelmia tuottikin Ana ja Elvis. Kauhea rähinä päällä puolet lenkistä. Ja Ana tuntui olevan se pahempi osapuoli. Kait se oli sitten niin "kivaa" kun löytyi pienempi koira kun ite on ja vielä oli semmoinen joka sanoi takasin kun ite vähän räyhäs :) kummallisia kakaroita ;) Mutta muuten lenkki meni hienosti ja kiitoksia vaan Eeva-Liisalle ja koirille seurasta! :)