Onpas tovi vierähtänyt taas viime kerran, mutta eipä tässä mitään ihmeellistä ole kyllä tapahtunutkaan.

Käytiin Chocon kanssa treenailemassa viime lauantaina. Kolmen viikon tauko takana ja sen huomasi kyllä koirasta. Koira oli ihan hullu, ja ohjaaja ihan hukassa. Chocossa kun tuota vauhtia piisaa muutenkin, mutta varsinkin näin tauon jälkeen. On se kumma kun koiran vauhti "kasvaa" tauon aikana, mutta miksei ohjaajan?

No treenit meni miten meni. Eli ei kovin hyvin, mutta olishan ne varmaan huonomminkin voinu mennä. Choco meni sinne mihin halusi ja jopa keinulla jätti kontaktin ottamatta ja teki lentokeinun. En edes muista koska viimeksi olis lentokeinun tehny. hmm..

Nykyään lenkkeilyt tapahtuu hyvin pimeään aikaan, eikä nuo metsät enää säkkipimeällä kauheasti houkuttele, vaikka eipä siellä paljon muita taida liikkua pimeään aikaan. Viikonloput vietetään sitten metsissä irrallaan juosten ja viikolla pyritään menemään edes pieni pätkä niin että koirat saavat irti juosta. Chocoa nyt uskaltaisi pitää lähes missä vaan irti.

Lauantaina pitäisi mennä taasen treenaamaan. Pakko kait tässä on treenata kun kisat on parin viikon päästä jo, ja ohjaaja ihan hukassa :/