Nyt huomaisn kuinka paljon hyötyä oli tuosta pienestä tauosta!!
Ollaan käyty nyt parina päivänä treenaamassa ja kaikki on menny suht nappiin. Tai no, ei ehkä ihan kaikki, mutta pääosin treenit on sujunut todella mallikkaasti.  Tähän asti olen moittinut Chocon kontakteja, mutta nyt siihen ei ole tarvetta!! Jotain on tuolla koiran korvien välissä loksahtanut paikoilleen tauon jälkeen, sillä Choco karkasi puomille vaikka ei olisi sinne pitänyt mennä, ja huusin kaukaa vaan että ALAS!, ja mitäpä Choco tekee? No pysähtyy kontaktille ja etsii namia maasta.. Siinä vaiheessa hypin ilmaan ja hyvä etten kiljunut :))

No, ajattelin että tuo on varmaankin sattumaa, mutta seuraavan kerran kun mentiin puomille, huusin taas alastulolla että ALAS! ja niinhän se Choco taas pysähtyy siihen kontaktille ja odottaa namia. Ei muuta kun koiralle namia ja paljon kehuja ja meno jatkuu. Siis aivan mahtavaa! Kontaktien kanssa ollaan tehty nyt monta vuotta töitä ja nyt alkaa pikkuhiljaa näyttämään hyvältä.. Kyllä voi hyvillä mielin lähteä Varkauteen metsästämään sitä puuttuvaa tuplanollaa :) Luottaisi vaan siihen koiraan siellä kisoissakin että kyllähän se sen kontaktin ottaa, mutta se on miulla ainakin helpommin sanottu kuin tehty :/

SM-nollatilanteesta sen verran että nythän enää kolme nollaa puuttuisi ja siellä se tuplanollakin siis odottelee tuloaan. Nyt monet perättäiset kisat on mennyt niin että ensimmäinen rata on hyl, ja seuraava 0. Tämän vuoden puolella on tiedossa 5 starttia jotka on mainittu tuossa tekstin viereisessä lokerossakin :)

Loppuun pari kuvaa Chocosta
2031167.jpg

2031168.jpg

Chocon onnistunut kontakti