Jee! Vihdoinkin lunta. Tai siis jo keskiviikkona, mutta tänään sain otettua todistusaineistoa, joten siitä syystä kirjoitus tänään :)

Choco meni onnesta ihan sekasin kun näki lunta. Aamulla kun lähdettiin lenkille, ei muuta tuo osannut tehdä kun hillua, hyppiä ja syödä lunta. Ei oikein meinannu ehtiä edes tarpeitaan tekemään kun oli niin kivaa. Lumipallot on yksi niistä harvoista asioista joista Choco innostuu. Juoksisi ja hyppisi lumipallojen perässä niin kauan kun ite jaksaisi niitä vain heitellä. Lumen keskellä meidän tosikosta tuleekin hirmuinen huumoripelle ;)

Ana oli hieman ihmeissään lumesta, mutta sitten ei mennyt kauaa kuin se lumen syönti alkoi. Meillä tää lumen syönti on ihan joka vuotinen ongelma. Kenelläpä ei olis? :D Mutta välillä tuntuu että se lumen syönti ei välttämättä ole niin terveellistä, mutta mitäpä teet. Choco on kuin imuri lumen keskellä. Koira joka palelee kun on pakkasta, niin eikös luulis palelevan vielä enemmän kun syö lunta. Kyllä itellä ainakin jos on kylmä ja syö jäätelöä niin tulee vaan entistä kylmempi.

Tänään käytiin koirien kanssa puolisentoista tuntia juoksemassa "hangessa". Sen jälkeen meillä oli kaksi hyvin uupunutta koiraa. En oo pitkään aikaan nähny koirien juoksevan noin hullun lailla. Siis toki ne aina lenkillä juoksee täyttä häkää, mutta tänään jotenkin erityisen paljon ja kovaa. Kun polulla mentiin, oli vauhti normaalia, mutta kokoajan pyrittiin "hankeen" ja siellä sitten taas päästeltiin höyryjä enempi. No päätin sitten että mennään "hankeen" juoksemaan jos se kerta on niin mukavaa, ja niinhän se oli. Molemmat juos niin kovin että Ana heitti aina välillä hienoa kuperkeikkaa kun vauhti kasvoi liian huimaksi :) Oli ihanaa seurata kuinka koirat nautti lumesta.

Itekin nautin kyllä kun tuli talvi. Aivan ihanaa :)

Hämärä yllätti kumminkin, siitä johtuen kamera ei ihan aina pysynyt mukana.
2083789.jpg

2083792.jpg

2083801.jpg

2083810.jpg

2083819.jpg

2083827.jpg

2083828.jpg