Tilasin nollat tuplana eilen kun Varkauteen lähdettiin, mutta eipä sitten saatu kumminkaan tuplana.. Kisoissa kävi aivan niin kuin muutamassa edellisessäkin että ensimmäinen rata hylky, ja toinen vasta 0 :)

Mutta kumminkin yksi nolla sieltä taas napsahti.

Kerrotaanpa ensin ekasta radasta joka siis oli hylky. Alkurata meni hienosti, puomin kontakti oli aivan mahtava, mutta sitten sen jälkeen se kaaos alkoi. Ensin käänsin koiraa muurin päältä liian voimakkaasti takaisin päin, joten yksi muurin palikoista tipahti. Slalom kohta meni hyvin, mutta sitten jätin yhden vaivaisen askeleen ottamatta ja Choco hyppäsi hypyn väärään suuntaan. Noh, sen jälkeen päästiin hauskuuttaamaan - vai minä pääsin? Laitoin keppien jälkeen Chocon putkeen ja lähdin peruuttamaan seuraavalle esteelle, mutta askeleet menikin sekaisin ja oli vain pakko peruuttaa koska jos olisin pysähtynyt, olisin kaatunut. Peruutin siinä sitten ihan hyvän matkaa ja en voinut muuta kuin nauraa koko tilanteelle - ja niin nauroi yleisökin :D Choco oli ihan hämillään kun tuli putkesta ulos että mitä oikein teen, mutta en sitten pystynyt enään ohjaamaan loppurataa sillä omat pasmat meni ihan sekaisin kun vain peruuttelin :) Otettiin sitten A:n kautta maaliin ja A:n kontakti oli todella upea :) tuomarina tällä radalla oli joku tuomariharjoittelija, nimeä en nyt muista ja ylituomarina Anne Savioja.  Rata oli todella mukava ja jouhea, ja nollaa sieltä odotin, mutta ei sitä sieltä kumminkaan tullut.

Sitten tämä nollarata. Tämäkin rata tuntui todella mukavalta kun tutustumassa kävin. Siellä sai juosta, mutta oli sitten pari vähän hankalampaa kohtaa, mutta niistä selvittiin mallikkaasti. Maaliin tullessa mietin vielä että olikohan se nolla kun A mentiin kaksi kertaa ja toisella kerralla en itse ollut varma että osuiko se siihen kontaktille, koska oli mukamas niin kiire kahdelle viimeiselle esteelle, mutta Eeva-Liisa sanoi että hienosti osui ja nollahan se oli!! Jee! No odoteltiin kilpailukirjoja ja tuloksia ja sitten selvisi suoritusaika ja sijoitus. Medi3-luokassa oli 41 koiraa, yhteensä 19 nollaa ja myö oltiin 8.!! Aika oli 40.45 eli -14.55. Aikaan olen tyytyväinen, vaikka siellä varmasti oli kohtia missä olisi vielä voinut vauhtia kiristää, mutta lähdin sille radalle sillä mielellä että nolla on tehtävä - vaikka varmistellen. Ja niinhän siinä sitten kävikin :) Tuomarina tällä radalla oli Salme Mujunen.

Nyt on SM-nollia kasassa 5/7. Kaksi puuttuu, eli se tuplanolla.

Meitä lähti kisoihin samalla autolla kolme kisaajaa ja tulokset olivat sen mukaisia. Kaikille kolmelle tuli ekalta radalta hylky ja tokalta nolla :) Ehkä Eeva-Liisa ja Kiara näytti meille mitä pitää tehdä ja myöhän tehtiin sitten perässä samalla tavalla ;) hyö nimittäin suoritti radan meistä kolmesta ensimmäisenä.