Choco käväs tänään siis eläinlääkärissä. Ihan hammaskiven poistossa vaan, eikä missään sen kamalammassa toimenpiteessä.

Choco ei ole oikein koskaan tykännyt eläinlääkäristä, mutta nyt oli pelännyt ihan hirveästi. Niin paljon oli pelottanut että oli pissannut alleen :/

Operaatio sujui kuitenkin ongelmitta kun Choco nukutettiin toimenpiteen ajaksi. Heräämispiikkikin Chocolle annettiin että pystyi sitten olemaan varma siitä että se heräisi ihan ongelmitta. Herättyään oli Choco katsonut eläinlääkäriä hirmu epäilevästi. Autoon kun Choco oli päässyt, ei ollut millään malttanut rauhoittua, vaan itki ja piti ihmeellistä ääntä kokoajan. Vielä kotiinpäästyäänkin Choco itkeskeli aika paljon, eikä malttanut olla paikoillaan vaan marhasi ympäriinsä kokoajan.

Mie kun tulin kotiin kolmen aikoihin oli harvinaisen vaisu vastaanotto. Mikä toki on ihan ymmärrettävää :) Chocoa kyllä rupes vähän itkettämään kun Ana sai kauhean riekkumiskohtauksen ja kiusasi Chocoa tapansa mukaan kokoajan. Häädin Anan pois eteisestä ja käskin Pinjan pitää siitä kiinni että saisin moikattua Chocon ihan rauhassa.

Ana kun tuppaa aina välillä innostumaan vähän liikaakin kun joku tulee kotiin ja Choco ei oikein sellaisesta välitä, mutta Anakaan ei välitä siitä että Choco ei välitä ;)

Äsken käytiin ulkona koirien kanssa ja yritin saada Chocoa pissalle, mutta eihän sinne ulos mitään tehty. Yleensä Ana käy ensin pissalla ja Choco "jonottaa" perässä, mutta nyt ei käynyt edes näin. Mutta eihän se kyllä ole juonutkaan tänään, että ihmekös tuo jos ei pissata. Noh, ajattelin kohta mennä uudestaan ulos, josko edes jotakin saisi tehtyä.

On se vaan vielä niin reppana. No jospa huomenna olisi sitten jo parempi olo :)