Käytiin eilen itsenäisyyspäivän kunniaksi Joensuussa ottamassa kolme starttia.

Hmm, ei ollut aivan meidän päivä kyllä eilen :) Ekalta radalta tulokseksi 5. Virhe tuli heti kolmannella esteellä, eli kepeillä. En oikein edes ohjannut koiraa sinne kepeille vaan käskytin kepeille, eikä tuollaseen kulmaan ole mitenkään helppo hakea ilman ohjausta :) loppurata sitten sujuikin mallikkaasti. Ajallisesti ilman virhettä oltaisiin oltu muistaakseni toisia, mutta virheen kanssa oltiin sijalla 8.

Toinen rata oli sitten aivan kaoottinen. Kaaos alkoi heti neljännen esteen jälkeen ja jatkui aivan loppuun saakka. Mahtoi olla tuomarilla hauskaa kun meidän menoa katseli :D Mutta itekään en voinut muuta kuin nauraa sekä radalla että sen ulkopuolella. Melkein joka esteellä tuli viime hetken pelastus, mutta loppujen lopuksi hylkyhän sieltä sitten tuli :) Mutta koiralla ja ihme kyllä - ohjaajallakin oli hauskaa radalla ja sen jälkeenkin :)

Kolmas rata olikin sitten hyppyrata. Ja vihdoinkin sieltä se nolla napsahti :) meille tosin hyödytön kun kaksi hyppyrata nollaa jo ennestään oli ja SM-nollissa saa olla vain kaksi, mutta nolla kumminkin :) rata sujui mielestäni ihan kohtuullisesti, mutta Choco kävi jo tuossa vaiheessa niin kierroksilla että puraisi miuta käteen kesken radan!! Koskaan se ei ole tuollalailla näykkäissyt, mutta annettakoon se anteeksi :) Lopputuloksissa oltiin 9. ajalla -2,95 ja tulos siis 0 :)

Kotona olin joskus kahdentoista aikoihin illalla ja kyllä väsyttikin. Tosin sänkyyn ei tehnyt heti mieli mennä, vaan katselin siinä sitten tunnin verran vielä telkkaria ja sitten painuttiin Chocon kanssa sänkyyn nukkumaan. Onneksi kohta saa isomman sängyn niin ei ole sitten niin ahdasta. Chocolla on nimittäin tapana nukkua niin leveästi kuin mahdollista. Ihmettelen kyllä miten noinkin pieni koira voi viedä niin paljon tilaa sängystä? :)

Kiitoksia paljon kyydistä ja matkaseurasta Leenalle ja Eeva-Liisalle! Oli todella mukava reissu :)

Ja kerrottakoon vielä Leenan ja Fedjan sekä Eeva-Liisan ja Kiaran tuloksista sen verran että Leena ja Fedja teki kolme tulosta päivän aikana (10,26; 30,52 ja 0). Paljon onnea :) Eeva-Liisan ja Kiaran tulokset eilein olivat hyl, hyl ja 0. Kaikki sai kisapäivän jälkeen ruokaa ja kyydin kotiin kun viimeiseltä radalta tuli tulokset ;)

Nyt jäädään sitten pienelle kisatauolle ja hoidetaan Chocon hampaat kuntoon kun on tuota hammaskiveä taas ilmestynyt hieman liikaakin tuonne hampaisiin.