Kävästiin siis eilen Helsingissä kolmen startin verran.

Huh, huh mitä sähläämistä taas. Ensimmäiselle radalle suorastaan jännitti lähteä kun ei olla pariin viikkoon tehty mitään esteillä, ja pelkäsin että Choco on ihan kamala kuumakalle. Rataantutustumisen jälkeen en edelleenkään ollut aivan 100% varma kuinka ensimmäiset kymmenen estettä ohjaisin :) Odotukset ei olleet kovin korkealla radan suhteen. Alkuun olin suhteellisen tyytyväinen, mutta sen jälkeen se kaaos alkoikin. Choco meinas karata keinun jälkeen väärälle hypylle, mutta sain kuin sainkin sen oikealle esteelle ilman hylkyä ja kieltoa tai virhettä. Taas päästiin muutama este eteenpäin ja taas meinas tulla kinkkiset paikat, mutta niistäkin selvittiin :) Taas on pakko hehkuttaa onnistuneita kontakteja. Aivan mahtavat!!! Tai vois ne varmasti vielä olla nopeammat, mutta olen todella, todella tyytyväinen ja onnellinen että ne kontaktit sujuu taas, vai pitäiskö sanoa että vihdoinkin :) Maaliin radalta tultiin tuloksella 0 (-6,42) ja sijoitus oli 9./64! Oon niin tyytyväinen tuohon. Joku voi olla sitä mieltä että eihän tuo ole vielä mitään, mutta meille se todellakin on. Mie ajattelin että jos ollaan 15 parhaan joukossa, olen siihen tyytyväinen. En ikinä olisi kuvitellut että meidän osaamisella sijoituttaisiin noin korkealle noin suuressa koiramäärässä :)

Mutta siihen ne meidän onnistumiset sitten loppukin. Toiselta radalta tulokseksi hyl. Alku jo oli ihan kaaosta. Choco pääs taas räyhäämään radalle päin juuri ennen meidän vuoroamme ja tiesin jo siinä vaiheessa että tämä ei tule päättymään hyvin. Tiedän nimittän että jos Choco pääsee räyhäämään juuri ennen omaa suoritusta, on kierrokset niin korkealla että seurauksena siitä ei ole mitään muuta kuin kaaos. No heti alussa tipahti kaksi rimaa. Siinä vaiheessa jo luulin että tuomari antoi meille hylyn kun tuomari näytti kaksi virhettä niin että laittoi kädet ristiin, mutta maaliin tultaessa Eeva-Liisa sanoi että se hylky tuli vasta siellä puolessa välissä kun Choco lähti väärälle esteelle.

Kolmaskin rata meni ihan penkin alle. Tuloksena 10, johtuen yhdestä riman pudotuksesta ja yhdestä kiellosta putkella. En päässyt ohjaamaan Chocoa A:n jälkeen putkelle niin hyvin kuin olin sen suunnitellut, joten turhista pyörähtämisistä tuli kielto.

Noh, tuplanolla jäi taasen saamatta, mutta jäipähän jotain tavoiteltavaa ensi lauantaiksi Joensuuhun. Seuraavan kerran meidät voi nähdä agilityn parissa Joensuussa itsenäisyyspäivänä :)